2015. augusztus 26., szerda

Mikulás szappan - Jelenlegi ára: 400 Ft

Édesnarancs illatú csipkebogyós sheavajjal készült, gyönyörűen felöltöztetett Mikulás szappan!
Tudtad, hogy sok kisgyerek nem tudja az igazságot, de mi most kivételesen eláruljuk Neked! Viszont kérjük, hogy próbáld meg ezután is titokban tartani! : -)
A Mikulás úgy jut be könnyen a lakásunkba, hogy szappannak álcázza magát: megveszed, hazaviszed - és máris bejutott a kéményes trükk helyett!  
Tudtad, hogy a csipkebogyó magjában lévő hatóanyag bőrregeneráló hatású – fiatalítja a Mikulást is, pl. ettől a szappantól nem ráncosodik, a bőre feszes, és védve van a környezeti hatásoktól: a hidegtől és melegtől egyaránt *|: -)
Bővebb infó a kézműves Mikulásszappanról:
Krémes, jól habzó, jól tisztító, remekül ápoló szappan csipkebogyós sheavajjal, édesnarancs illatban, piros színben – Mikulás ruhába öltöztetve!
Minden bőrtípusra ajánlott! : ránctalanító, tonizáló, bőrpuhító, bőrnyugtató hatású tartalma végett.
A csipkebogyó magjában lévő hatóanyag bőrregeneráló hatású, mely segíti a hegek gyógyulását, és fiatalítja a bőrt. A csipkebogyó magjában lévő C-vitamint is tartalmaz a szappan. Bár sokáig az E-vitamint tartották a legfontosabbnak a szépségápolásban, mára bebizonyosodott, hogy a C-vitamin a bőr egészségéhez is erőteljesen hozzájárul. Egyrészt, fokozza a kollagén termelődését - ez az anyag biztosítja a bőr feszességét, és ennek a csökkenése az egyik oka a ráncosodásnak. Emellett a C-vitamin erőteljes antioxidáns, védi a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben; a vérerek rugalmasságáért is felel, sőt a C-vitamin a bőr hidratáltságának megtartásában is fontos szerepet játszik. Ezért kell sokat fogyasztani belőle! Na nem a szappant, hanem a teát : ))) A szappant csak kenni magunkra. Mikulás i! s ezt a szappant használja, ezzel védi arcbőrét a környe! zeti (hideg-meleg) hatások ellen.
 
A Mikulásszappan tartalma:
elszappanosított olívaolaj: 15%,
hidegen sajtolt napraforgóolaj: 20%,
kókuszvaj: 30%,
pálmavaj: 30%,
sheavaj: 5%,
csipkebogyóőrlemény és hibiszkuszvirág leve (áztatva egy éjszakán át)

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2015-09-17 08:31 . Mikulás szappan - Jelenlegi ára: 400 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése