2015. december 30., szerda

Derékszorító hideg meleg terápiás - Jelenlegi ára: 26 480 Ft


Hűsítés, melegítés és támogatás egyben
a derékszorító bandázs segítségével.
A derék fájdalmára: hűsítő, melegítő szorító. Rossmax 3 az 1-ben hűsítő-melegítő  A derékszorító a használat során csökkentheti a fájdalmat, javíthatja a vérkeringést, és segítheti a regenerálódást a derék környékén.
A melegítő, hűsítő derékszorító  3 fokozatú hőmérsékletszabályozóval rendelkezik. Gyógyászati segédeszköz forgalmazó webáruház vagyunk, ezért minden termékünk új, számlás, garanciális. Mennyiségi áruforgalmunkból adódóan  előfordulhat hogy adott terméket egy időben megveszik a másik felületen, bár szerencsére ez ritkán fordul elő. A lehető legnagyobb gondossággal és gyorsasággal igyekszünk mindig eljárni, és vásárlóinknak eleget tenni. Mivel adott kategórián belül is több hasonló termékünk van, ha megírja konkrét elképzeléseit, fölt�! �ltjük szívesen a keresett terméket. Forduljon hozzánk bizalommal! A derékszorító termékleírása:
Bandázs – Fűtőpárna - Hűtőzselé csomag - Hőfokszabályozó - AC/DC adapter
- Hálós tasak: ide lehet a fűtőpárnát, hűtőzselé csomagot behelyezni
- 3 beállítású hőfokszabályozó fény jelzéssel:
    1-es fokozatú melegítő funkció: 42 oC
    2-es fokozat: 45 oC
    3-as fokozat: 50 oC
- Ki / Be kapcsoló gomb
- 30 perces automatikus leállítás gomb
Az ortézisek, bandázsok, derékszorítók
Tehermentesítés révén támogat, vagy krónikus betegségek esetén támogatással tehermentesít: erre képes az ortézis, vagy bandázs.
Az ortézis, bandázs tehát olyan anyag, eszköz vagy készülék, mely védi, rögzíti a mozgásszervek sérült részeit.
Hidegterápia
A derékszorító hálós tartójában cserélje meg a melegítő párnát a! hűtőzselével.
Tartsa a mélyhűtőben a Neo Cold hű! sítő csomagot, amikor nem használja. A hatékonyabb eredmény elérése érdekében úgy használja a hűtőzselét, hogy előtte legalább 2 órán át a mélyhűtőben tartotta.
Hidegterápia hatása
A hidegterápia hatására megszűnhetnek a reumás fájdalmak, javulhatnak egyes bőrbetegségek, enyhülhet az asztma, a depresszió, és megszabadulhatunk néhány felesleges kilótól.
A fájdalomcsillapítás a hidegterápiának csak az egyik jótékony hatása.
A hideg hatására gyorsul az izomzat anyagcseréje, növekszik a vérellátása. Az izmok a vérből oxigént és tápanyagot vesznek fel, ezáltal felgyorsul az izomregeneráció, és nő az izmok teljesítőképessége, miközben javul a szervezet vérkeringése.
Meleg terápia, hőterápia
A derékszorító bandázs hálós tartójában cserélje meg a hűtőzselét a melegítő párnával. A hőmérséklet változtatható a test-, vagy a szobahőmérséklet! től függően.
A melegítő funkció automatikusan kikapcsol 30 perc folyamatos használat után.
A hőterápia hatása
A hőterápia esetén 45-55º C hőmérséklet javítja a vérkeringést, mérsékli az izomfeszültséget, csökkenti a fájdalmakat. A 65-75º C hőmérséklet hozzájárul az ízületi fájdalmak enyhítéséhez, és fokozza a zsír lebontást.
Méregtelenítést fokozó hatásán túl az izom és ízületlazító tulajdonsága lehetőséget teremt a krónikus mozgásszervi betegségek kombinált kezelésében való alkalmazására.
A hőterápia, melegterápia és a hidegterápia jótékony hatásai a Rossmax derékszorító használatával is elérhetők.


Jelenlegi ára: 26 480 Ft
Az aukció vége: 2016-01-20 19:07 . Derékszorító hideg meleg terápiás - Jelenlegi ára: 26 480 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése