2016. január 29., péntek

VARÁZSKŐ APARTMAN GYULA! WELLNESS AQUAPALOTA! - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Idén április 15-től április 17-ig rendezik meg a 17. Gyulai Pálinkafesztivált a Várkertben!
Rengeteg változatos program között válogathatnak. Többeközött fellépnek az Ismerős Arcok, a Magna Cum Laude, illetve Majka és Curtis, szombaton Kis Grófo, Gáspár Laci , a Kiscsillag és a Bikini lép fel, de lesz retro buli is, vasárnap Bódi Guszti és Margó, valamint az Irigy Hónaljmirigy ad műsort, de persze lesz pálinkaverseny a nem kereskedelmi főzdék számára, illetve hungarikum bemutató.
Egész évben nyitva tartó Apartmanházunkban jól felszerelt konyhával – tűzhely, mikró, kávé- és teafőző, hűtőszekrény - kábel tv, légkondicionált nappalival és ingyenes WI-FI-vel várjuk kedves vendégeinket.
Egyszerre hat apartmanban tudjuk elhelyezni a nálunk megszállókat, összesen 14 főt. Igényesen kialakított fürdőszoba és apartmanonként egy gépkocsi részére ingyenes zárt parkoló áll ! a nálunk pihenni vágyók rendelkezésére. Az apartmanhoz tartozik egy kis udvar is terasszal.
Csendes nyugodt környék. A Gyulai Várfürdő az Aquapalota és a vár 200 méterre található. A belváros is pár perces sétával elérhető. Az apartmantól 100 méteren belül csemegebolt, pékség és egy ABC áruház is található. A legközelebbi étterem 200 illetve 700 méterre található.
Egész évben változatos programok várják a Gyulára látogató vendégeket. A természet kedvelői kitűnő túrázási lehetőségek között válogathatnak a Körös-Maros Nemzeti Park és a Körösök területén.
GYULA
 
Gyula az ország egyik legkedveltebb üdülővárosa és Békés megye turisztikai központja. A város Uniós támogatású fejlesztési terve azt célozta meg, hogy Gyula városa neves fürdő- és fesztiválvárosként váljon méginkább ismertté Magyarországon és világszerte. A város legfőbb turisztikai vonzer! eje a nemzetközi hírű Várfürdő. A Várfürdő az Alföl! d egyik legmodernebb, európai színvonalú strand- és gyógyfürdője, mely 19 medencéjével a Magyar Fürdőszövetség által minősített legmagasabb kategóriájú, négycsillagos strand- és gyógyfürdő minősítést nyerte el. Az Almássy kastély 8, 5 hektár területű ősparkjában található.
 
Területén gyógy- és élménymedencék, gyermek-víziparadicsom, pezsgő- és hullámmedencék, valamint óriás- és kamikázecsúszdák találhatók. Itt található még a 25 méteres tanuszoda, valamint az 50 méteres versenyuszoda, melyek télen is használhatóak. Újdonság a wellnessközpont, mely a gyógyfürdő zárása után is látogatható, és ahol 10 vízi élményelemen kívül szaunafülkék és gőzkabin is szolgálja az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen feltételeket.
 
A Várfürdő vize alkáli-hidrogénkarbonátos-kloridos gyógyvíz. A magas ásványi anyag tartalma miatt barnás árnyalata va! n. A gyógyvíz 1958. szeptember 17-én jutott először felszínre, hat mélyfúrású kútból nyerik, melyek közül a legmélyebb 2500 méter. A fürdő 72 fokos vizét az egészségügyi miniszter 1969-ben gyógyvízzé, 1971-ben a fürdőt gyógyfürdővé és 1985-ben a gyógyfürdő környékét gyógyhellyé nyilvánította. A víz mozgásszervi megbetegedésekre, balesetek utáni rehabilitációs kezelésekre, helyi idegbántalmakra és gyulladásos betegségekre alkalmazható kiváló hatással.
A Gyulai Várfürdő új, 2013 év végén megnyíló, létesítménye a Dél-Alföld élményekben leggazdagabb víziparadicsomát hozta el. Káprázatos méretei –  6338m2 összterületből 894m2 vízfelület – miatt joggal mondható, hogy az AquaPalota élményfürdő a Várfürdő legcsillogóbb gyémántköve.
Az AquaPalota élményfürdő tervezése során külön figyelmet fordítottak arra, hogy ne csak a baráti társa! ságok hangos nevetése töltse meg a teret, hanem a családok önfele! dt kacaja is. Az óriási kesze-kusza medence lubickolásra és csobbanásra szolgál. A beépített számtalan élményelemnek – sodrófolyosó, különböző víz alatti masszázsok, a pezsgő ülőfürdő gejzírek és buzgárok, hidromasszázs eszközrendszerek – köszönhetően igazi wellness élményt nyújtanak.
Az AquaPalota legfontosabb élményelemei:
Medencék
Baba- és Gyermekmedence
2 vízágyú, kalózhajó vizicsúszda, 2 vízköpő kisállat
Rekreációs úszómedence
Élménymedence
12 fekvő masszázspad, Vízfüggöny, Sodrófolyosó, 2 masszázsfülke, 6 nyakzuhany, buzgárok, gejzírek
Merülő medence a szaunázáshoz
Pezsgőmedence
4 fekvő masszázspad, 8 db buzgár
Ugrómedence
Csúszdák
Fel(l)ejtő fánkos csúszda
Fényalagút testcsúszda
Családi csúszda
Szaunák
1 finn szauna
1 gőzkabin
1 aromakabin
1 infraszaunaJátszóterek
1 óvodás játszótér
1 kamaszjátszótér
Vízi bár
Baba-mama pihenőszoba
 
RENDEZVÉNYEK
 
A gyulai rendezvénynaptárban az év minden hónapjában található egy nagyszabású rendezvény: februárban a Reneszánsz Karnevál, ami után márciusban a Közép-Békési Tavaszi Fesztivál következik. Áprilisban kerül megrendezésre a Gyula napok, valamint nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál és Böllér napok is. A Virágok vasárnapja és Végvári Pünkösd májusban, a Gyulai zenei napok júniusban, míg Körösvölgyi sokadalom, a Várszínház Összművészeti Fesztivál, a Tarhonya Fesztivál, valamint a Végvári Esték, és a Minden Magyarok Táncfesztiválja, júliusban és augusztusban. 2007-ben első alkalommal rendezték meg a gyulai sörfesztivált (szeptember). Az év utolsó hónapjaiban kerül megrendezésre az Erkel Művészeti napok (november), melynek keretein belül ko! ncertek, felvonulások, középkori lovagi torna, játékos vetélke! dők, népi iparművész kirakodóvásár várja a városba látogatókat.
 
A várkert azonban nem csak a fesztiválok ideje alatt közkedvelt helyszíne Gyulának. Télen, és nyáron is kellemes sétákat lehet tenni a történelmi környezetben. Nyáron jó időben csónakázni és vízibiciklizni is lehet a csónakázó tavon, télen pedig korcsolyázni is van lehetőség (amennyiben azt az időjárás, és a jég vastagsága engedi).
Áraink: 3000-6000 Ft. /fő/éj+380 Ft. Idegenforgalmi adó. 18 éves kor felett.
Szálláshelyünkön SZÉP kártyával is fizethet!
Előzetes egyeztetés alapján ingyenes transzferjáratot is tudunk biztosítani!
Egyedi kedvezmények megállapodás alapján!


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2016-02-19 11:14 . VARÁZSKŐ APARTMAN GYULA! WELLNESS AQUAPALOTA! - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése