2019. február 27., szerda

PAIAIP mobiltelefon objektív (optikai lencse), 3x-es nagyítás (3x zoom), alumínium ház - Új - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Eladásra kínálok egy új, PAIAIP 1T típusú, legtöbb okostelefonhoz használható, általános célú (nem professzionális), teleobjektívet (lencsét), amellyel 3x-os optikai nagyítás valósítható meg (a telefon - beépített - digitális nagyításán felül). Ezáltal sokkal részletgazdagabb képek készíthetők távoli tárgyakról, a meglévő telefonunkkal. A terméket erős alumínium ház, kompakt méret, gyors felszerelhetőség jellemzi.
A lencsét - a hozzá tartozó (két különböző méretű) csipesz segítségével - könnyedén lehet rögzíteni a legtöbb telefontípushoz, ugyanakkor vásárlás előtt kérem győződjön meg róla, hogy a termék az Ön telefonjához is illeszkedik-e (kamera elhelyezkedése, mérete, telefon vastagsága, stb. ). Fontos: ez az objektív nem kompatibilis a következő, konvex, duál-kamerás telefonokkal: iPhone X, 8Plus, 7Plus, One Plus 5T, LG V30 Plus. Kérdés estén szívesen segítek, de vásárlás után - felszereléssel, illeszkedéssel kapcsolatos - reklamációt sajnos nem áll módomban elfogadni (kivéve személyes átvétel esetén).
Figyelem: a vaku funkció nem érhető el az objektív használata közben (mivel az objektív kerete letakarja azt). Valamint a kép szélein (a lencse domborúsága miatt) torzítás (görbület) lép fel (ezért a kép széleit érdemes képszerkesztővel levágni).
A termék új, csak kipróbálva volt.
A termék csomagolása ingyenes, a szállítás díja pedig - az Ön által választott - szállítási mód függvényében alakul (további részletek a "Szállítási és garanciális feltételek" fül alatt találhatók).
A csomag tartalma: objektív lencse, lencsevédő kupak, 2 db csipesz, 2db törlőkendő, kefe, tisztító fúvóka, cippzáras tok (karabinerrel).
Köszönöm, hogy megtisztelt figyelmével!
Műszaki adatok:
Méret (objektív, csipesz nélkül): 42, 5 x 28 mm (átmérő x magasság)
Méret (csipeszek): kérem tekintse meg a csatolt képen
Tömeg: 0, 2 kg
Anyag: alumínium objektívház, üveg lencse, műszaki műanyag csipeszek
Szín: fekete
Gyártó: PAIAIP


Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2019-03-20 21:28 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése