2019. november 27., szerda

Samsung Xpress SL-M2026 Mono lézernyomtató - Jelenlegi ára: 22 072 Ft

Gyártói cikkszám:
SL-M2026-SEESS281B
Szállítási idő:
1-2 nap
Gyártó:
Samsung
A Samsung Mono Xpress M2026 nyomtatók kedvező áron ötvözik a könnyű kezelhetőséget és a nagy teljesítményt. Ideális megoldást jelentenek a napjainkban egyre nagyobb teret nyerő kis irodában, illetve otthon történő költségtudatos munkavégzéshez, amely bárhol és bármilyen üzleti környezetben megvalósítható. Problémamentes, egyszerű nyomtatásEgyetlen gombnyomással megtekintheti és kinyomtathatjaKönnyedén alkothat és kezelheti a nyomtatásokat, mint a profikGyors, kiváló minőségű nyomtatásGyors, nagy teljesítményű nyomtatásA Samsung mindig kiváló minőséget nyújt a nyomtatás terénJellemzőkEgyetlen gombnyomással megtekintheti és kinyomtathatja: Egyszerűen érintse meg az egyérintéses Print Screen gombot, és nyomtassa ki, amit a képernyőn lát. Könnyedén kezelheti a nyomtatásokat úgy, mint a profik: Az Easy Printer Manager használatával könnyen és hatékonyan kezelheti a nyomtatóbeállításokat és a nyomtató állapotát. Gyors, nagy teljesítményű nyomtatás: Nagy, összetett nyomtatási feladatokat is kezelhet a Samsung fejlett 400 MHz-es Cortex? -A5 processzorral és a 64 MB4/8 MB5 memóriával, amelyek gyors nyomtatást és képfeldolgozást biztosítanak. Számíthat a Samsung képalkotási kiválóságára: A Samsung Rendering Engine for Clean Page (ReCP) technológiának köszönhetően minden ábra és szöveg élesebb lesz. 1 Csak a vezeték nélküli modellek esetén3 Copyright ? 2014 Samsung Electronics Co., Ltd. Minden jog fenntartva. A Samsung, az NFC Print, a GALAXY, a GALAXY S és a Samsung SMART Printing Solutions a Samsung Electronics Co. Ltd. bejegyzett védjegye. A specifikációk és a kialakítás előzetes értesítés nélkül változhatnak. A nem metrikus tömeg- és méretadatok közelítő értékek. Az összes adat érvényességét a dokumentumok létrehozásakor ellenőrizzük. A Samsung nem vállal felelősséget a hibákért és hiányzó adatokért. Az összes márkanév, terméknév, szolgáltatásnév és embléma a megfelelő tulajdonosok védjegye és/vagy bejegyzett védjegye, amelyek tulajdonjogát a jelen dokumentumban elismerjük. 4 Az Adobe az Adobe Systems Incorporated védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az AirPrint, az iOS és a Mac az Apple, Inc., bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban. Az ARM és a Cortex az ARM Ltd. vagy leányvállalatai védjegye vagy bejegyzett védjegye. A Facebook a Facebook, Inc. bejegyzett védjegye. A Gmail, a Google és a Google Cloud Print a Google, Inc. védjegye vagy bejegyzett védjegye. A Linux Linus Torvalds bejegyzett védjegye. A Microsoft és az Office a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
A csomag tartalma: Tápkábel(ek)Fekete tonerkazetta (~500 oldal)Felhasználói útmutatójótállási jegyCDAz USB kábel NEM tartozék!
Kedves Vásárló! SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS! Több megvásárolt termék együttes szállítása előzetes egyeztetés után lehetséges egy szállítási díjjal. További infó a szállítási feltételek fül alatt.

Jelenlegi ára: 22 072 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése