2020. augusztus 28., péntek

Salemo set kétülős kanapéval, 2 fotellel, kis asztallal szürke/világos szürke - Jelenlegi ára: 95 790 Ft

Termék jellemzők
A Curver Salemo grafit kerti bútor  ideális minden kerthez, teraszhoz vagy erkélyhez. A Salemo grafit bútorkészlet kényelmes dupla kanapéból, két fotelből és egy dohányzóasztalból áll . A Keter Selemo készletet egy olyan projekt alapján hozták létre, amely utal a globális tendenciákra a helyrendezés és dekoráció területén.  
A keter igéret
időjárásálló
nulla karbantartás
könnyű tisztítás
UV védelem
A Curver Salemo grafit kerti bútor négy ember számára nyújt helyet a pihenéshez. Magas kényelmet biztosít, amelyet befolyásolnak a puha üléspárnák, a jól profilozott háttámlák és a széles kartámaszok. A dohányzóasztal ideális az alapvető funkciójához, de további előnye, hogy rekeszként is felhasználható, amelybe friss levegőn pihenve el tudjuk helyezni azokat a tárgyakat, amelyeket kéznél akarunk tartani. Az üléspárnákat elrejtheti a ládaban télen vagy heves esőzések esetén. A Curver Salemo grafit kerti bútorokat  egyedülálló formatervezés jellemzi, amelyet a skandináv stílus ihlette. Enyhe színű, grafit árnyalatokban, gazdaságos formában és minimalista alakja szinte bármilyen elrendezéshez alkalmazkodik, legyen az modern vagy hagyományos. Nemcsak a magán, hanem a kereskedelmi térben is felhasználható.
A Curver Salemo grafit kerti bútor  tartós és időjárásálló gyantából készül, amely szintén elegánsnak tűnik. Az anyag textúrája sima. A gyanta megvédi a készüléket az UV sugárzástól, rozsdától vagy rothadástól, amelynek köszönhetően sok évszakra szolgál majd, megőrizve eredeti megjelenését.   
A Salemo kerti bútor szett több féle színben is kapható
A csomag mérete [cm]: 120 x 80 x 59
Csomag tartalma:  dupla kanapé, 2 fotel, dohányzóasztal, üléspárnák 
Termék súlya: 46, 2 kg 
A bútorok méretei
Szék
Szófa
Asztal
Szélesség
74 cm
133 cm
76 cm
Mélység
67 cm
67 cm
56 cm
Magasság
76 cm
76 cm
41, 5 cm

Jelenlegi ára: 95 790 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 13:04 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése