2021. január 30., szombat

Krups kávégép - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó a képen látható készülék,   a gép bekapcsol és melegit is - de a viztartály tömitése szivárog - ezért hibáskén árulom.
Minden itt hirdetett termékre függetlenül az állapotára pénz visszafizetési garancia van a licit lejárta napjától számolva 1 hétig - a szokásos feltételekkel ( tehát csak a termék árára vonatkozik! )- és feltételezve, hogy a termék ugyan abban az állapotban kerül vissza mint feladáskor ( amiről minden esetben fotót készítek ) A csomagolásért 150 ft-ot számolok fel, ezért cserébe alaposan védve lesz a megnyert árú a sérülésektől, a postaköltség a Vatera táblázata szerint ! Személyes átvétel esetén garancia keretében nincs vételkényszer. Személyes átvétel időpont egyeztetéssel: 16. ker-ben, - közel az Örs-höz.
Kérem a nyertes vásárlót, hogy max. 3 napon belül jelentkezzen, és 1 héten belül vegye át a terméket, vagy utaljon. Legkésőbb a 2-ik hét letelte után további figyelmeztetés, levelezgetés, telefonálgatás nélkülsemmisnek tekintem az ajánlatot, és újra eladásra bocsájtom a terméket.
A licitálásoddal elfogadtad a felhasználási feltételeket. A Polgári törvénykönyv 211. § -a alapján ajánlatodhoz kötve vagy.
E szerint, az általad megvett terméket/szolgáltatást köteles vagy az eladótól átvenni!
Kérlek tekintsd meg a többi eladó árumat is!


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-01-30 19:03 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése