2021. december 2., csütörtök

NESPRESSO VERTUO NEXT fehér - ÚJ!!!! BONTATLAN csomagolásban! FIX 30.000 + grátisz 12 kapszula - Jelenlegi ára: 30 000 F

EREDETI, BONTATLAN csomagolásában kínálom FIX 30. 000 Ft-ért ezt az új technológiájú kapszulás kávéfőzőt, fehér színű változatban. A doboz tartalmaz egy 12 kapszulás kóstoló szettet is!
A Vertuo Nextre mindig számíthat, bármilyen kávékapszulához is legyen kedve – reggel egy Mug, ebéd után egy Espresso, délután egy Gran Lungo. A kávéfőző négyféle csészeméretével többféle kávéstílus közül választhat egyetlen gombnyomás segítségével.
A Vertuo Next kávéfőző egy újszerű, ám valódi Nespresso kávéélményt kínál az új Centrifusion rendszernek köszönhetően. Valamennyi kávékapszulán egyedi vonalkód található, melyet beolvasva a kávéfőző a legapróbb paramétereket is pontosan beállítva készíti el kávéját.
A kávégép 54 százalékban újrahasznosított műanyagból készült. A kávéfőző további előnye, hogy Wi-Fi- és Bluetooth-kapcsolaton keresztül frissíti a szoftverét, hogy a kávézás élménye mindig tökéletes legyen. A Vertuo Next kávégépek kizárólag Nespresso Vertuo kávékapszulákkal használhatók.
Kapszulás kávéfőző - 2 bar nyomás, 1260 W teljesítmény, 1l-es víztartály, Nespresso Vertuo kapszulával kompatibilis, vízkőtelenítő rendszer, csepegtető rendszer, bluetooth, jelzi a vízkőtelenítés szükségességét, állítható magasságú állvány, automatikus kikapcsolás.
•              Súly: 4 Kilogramm
•              Kivehető víztartály: 1 Liter
•              Használtkapszula-tároló kapacitása: 10
•              Méret (Szélesség x Mélység x Magasság): 14. 2x42. 9x31. 4
•              Kábel hossza: 75 cm

Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2021-12-03 02:49 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése