2022. november 24., csütörtök

Wellneo Energizer akupresszúrás lábmasszírozó - Jelenlegi ára: 31 992 Ft

Energizer akupresszúrás lábmasszírozó
A Wellneo Energizer akupresszúrás lábmasszírozó segít abban, hogy a tested bármikor készen álljon a mozgásra. Erősítő és fiatalító masszázzsal javítja a vérkeringést és az izomtónust. 2 előre beállított és 1 egyéni program közül választhatod ki az igényeidnek megfelelőt, a sebességet pedig a kényelmes távirányítóval szabályozhatod. Könnyű, kompakt, és kis helyen tárolható.
A Wellneo Energizer akupresszúrás lábmaszírozó élénkebbé tesz
Idősebb korban az ember nehezebben veszi rá magát a mozgásra és a testedzésre. A mozgáshiány azonban negatívan befolyásolja a láb vérkeringését, ami számos kellemetlenséget okozhat. A Wellneo Energizer akupresszúrás lábmasszírozó egy átfogó megoldást biztosít a lábaid gondozására, még akkor is, ha nem tudsz aktív életmódot élni. Csak ülj le, kapcsold be a kényelmes távirányítóval, és élvezd az élénkítő masszázst.
Tartsd formában a lábizmaidat
A Wellneo Energizer vitalizáló hatású,  javítja lábaid vérkeringését és segít izomtónusod erősítésében. A rezgésen és akupresszúrás technológián alapuló masszázs megnyugtatja, élénkíti, erősíti a lábfejet és a láb többi részét. Jótékony hatásai:
serkentheti a vérkeringést,
javíthatja az izomtónust,
enyhítheti a lábfájdalmakat,
energizál és egészségjavító hatást fejt ki.
Személyre szabott masszáz otthonod kényelmében
Az egész lábon érezhető, intenzív rezgésekkel kísért masszázs az egyedülálló oszcillációs technológia eredménye. Ezt egészíti ki a speciális akupresszúrás masszázs, amely a lábadon található nyomáspontokat célozza. Csak ülj le, és válassz egyet a két 10 perces programból, amelyek a vibrációt és az akupresszúrás masszázst kombinálják.  De ha van időd, és egy mennyei ellazulásra vágysz, mindkettőt elindíthatod egymás után. A kényelmes távirányítóval egyszerűen és gyorsan módosíthatod a masszázs sebességét és időtartamát.
Kortól és nemtől függetlenül kellemes
Ha a Wellneo Energizert használod, búcsút inthetsz a lábfáradtság és a lábdagadás okozta kellemetlenségeknek. Ez a forradalmian új eszköz megfiatalítja és erősíti a lábaidat. Kiknek ajánljuk?
Azoknak, akik túl hosszú ideig szoktak ülni vagy állni.
Azoknak, akik sokat edzenek, és emiatt lábaikat fáradtnak érzik.
Idősebbeknek, akik nem élnek aktív életmódot.
Azoknak, akik intenzív és pihentető lábmasszázsra vágynak.


Jelenlegi ára: 31 992 Ft
Az aukció vége: 2022-11-25 01:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése