2022. december 1., csütörtök

Bata (eredeti) 45-ös UK 11 - es férfi divatos gojzer varrott bőrcipő - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Bata (eredeti) 45-ös UK 11 - es BTH: 29 cm férfi divatos gojzer varrott bőrcipő:  A cipő használt, de komoly darab... Még jópár évig cipő, ép sarkakkal. Külföldön lett vásárolva, garantáltan eredeti.  Minden része gojzer varrott bőr.  
Csere semmire nem érdekel, csak kp, köszönöm!
Minden esetben banki előre utalás után FoxPosttal, vagy postán maradó ajánlott levélként tudom küldeni.
Fix árasra raktam, így bármikor leütheted, nem kell megvárnod a licit végét és küldöm. Postai szállítás esetén csak postán maradóra tudom küldeni.
Színe fekete mint a képen, nagyon jól jársz vele.
Mérete: 45
BTH: 29 cm
        
Ha van időd, nézd meg a többi világmárkás cuccomat is! Jó licitálást!
 
Üdv:   Regy09
 
A termék postázása közvetlenül a banki utalás ( a cipő ára és a postaköltség ) megtörténte vagy a rózsaszín csekken történő befizetés megléte után történik és kb. 2-3 munkanap után érkezik meg a címre.
Mivel sajna nem tudok egész nap a gép előtt lenni, és néha a munkám miatt nem vagyok gépközelben, előfordulhat késés a postázásban. Ha nagyon sürgős postázásról van szó, légyszi külön jelezd felém!!!
Ha bármilyen kérdésed lenne a vásárlással, a ruhával vagy más eladó termékkel kapcsolatban, akkor kérlek azt a vásárlás (leütés) előtt tedd meg, mert visszacserélni, sztornózni sajnos nem tudom a rengeteg ruha és az elkeveredés megelőzése végett...
Köszi a megértést!


Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2022-12-02 02:18 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése