2021. január 26., kedd

Új matrac, Léda 25cm-es, 7 zónás hideghab, ingyen kiszállítás, 160x200x25cm - Jelenlegi ára: 172 250 Ft


Új termék gyári csomagolásban!
Minőségi magyar gyártmány 10 év gyári garanciával!
160x200x25cm
Léda 25
Garancia: 10 év
Súlyhatár: 2x120kg.
Keménységi érték: 7/10
Réteg szerkezet:
5cm sárga hideghab
5cm szürke nagy rugalmasságú hideghab
1cm merevítő kókuszréteg
6cm barna komforthab
1cm merevítő kókuszréteg
4cm fehér komforthab
2cm sárga memóriahab
Erős terhelésre a stabil alátámasztást igénylők részére. 7 zónás exkluzív kialakítású, 7 rétegű gerinckímélő hab-kókusz matrac, harmonikus színű anyagokból a prémium kategóriában. A két rétegű kókusz, teherelosztó hatása révén rendkívül tartós, masszív kemény matracot eredményez.
Nyári használatra ajánljuk a négyzetesen kiképzett, jól szellőző rugalmas sárga hideghab oldalát, télre a memória oldalt.
Kiváló minőség elérhető áron.
 
 Biztonságos csomagolás.
Budapesti és országos ingyenes házhoz szállítás.
A képek illusztrációk.
Szállítás kb. két héten belül.
Más rendelhető méretek:
90x200 cm
140x200 cm
160x200 cm
180x200 cm
Választható huzatok felár nélkül:
Tencel huzat:
Fatörzsből kinyert cellulóz rostokból szálasított szövet alapanyag, amely 35%-ban természetes szálakat tartalmaz. Kiváló nedvszívó képessége jobb, mint a hagyományos pamut és len anyagoknak. Tökéletes szellőzést és párologtatást biztosít. Ezért a Tencel matrachuzat jobban vezeti el a test párolgásából eredő nedvességet, azt a felületen gyorsan elosztva száraz, egészséges antiallergén alvási környezetet biztosít.
Bambusz huzat:
A bambusz egy megújuló nyersanyag. A növény hihetetlen gyorsan nő, egy éjszaka akár 80-90cm-t is! A matrachuzat fonalában 35%-ban biológiailag lebomló bambusz szál található. Fő előnye, hogy antibakteriális tulajdonságai révén ellenáll a gombáknak, baktériumoknak és a kártevőknek, ezért allergiásoknak kifejezetten ajánlott. Természetesen szagtalanító hatású. Nedvszívó képessége négyszer magasabb, a pamuté. Nem tapad a bőrfelülethez, képes felszívni és elpárologtatni az izzadságot még a meleg napokon is. A bambusz selymesen puha, hűs tapintású, valódi kényeztetés a bőrnek. Számos mosás után is megőrzi antibakteriális tulajdonságát.
Aloe vera huzat:
Aloe vera kivonattal kezelt poliészter szálakból készített szövet. Kellemes illatú, könnyen kezelhető, hosszú élettartalmú matracbevonó. A por nehezen tud áthatolni rajta, nedvszívó képességgel rendelkezik. Jól átszellőzik és rugalmas anyaga igazodik a test által felvet matracformához.
Kérdésére szívesen válaszolok!


Jelenlegi ára: 172 250 Ft
Az aukció vége: 2021-01-27 01:17 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése