2020. április 27., hétfő

Canon Powershot S10 PS1025 Teszteletlen!!! 1FT NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

A képeknek megfelelő állapotban.  
Ha azt látod az aukcióm címében, hogy "Teszteletlen" az nálam azt jelenti, hogy nem tudom kipróbálni, vagy nem próbáltam ki, ezért lehet működőképes, de akár teljesen hibás is a meghirdetett termék. Ezt azért írom le mert volt belőle probléma, hogy a teszteletlennek meghírdetett termék hibásnak bizonyult. Kérlek ezt is vedd figyelembe a licitáláskor.
 
 
Jelenleg MPL vatera futárszolgálat 2 kg alatti nagyméretű csomag, előreutalás ára van megadva a szállítás alatt, ami 1245 Ft. Ha lejárat előtt változik ennek az ára, a posta árát természetesen a változtatott értékhez fogom igazítani. Csak abban az esetben tudom visszatéríteni a postázáskori esetleges sérülések miatt bekövetkezett károkat, ha feladás előtt kérted a törékenykénti kezelés választását a postázákor. Ennek az ára +100%-a a feladási díjnak. Természetesen ettől függetlenől mindig a lehető leggondosabban fogom becsomagolni a terméket.  
 
Megkérek minden érdeklődőt, hogy csak akkor licitáljon, hogyha Ő lesz a nyertes, akkor át is veszi a terméket a lejárat után maximum 1 héttel. Sajnos nagyon sokszor futok bele olyan emberekbe, akik hobbit csinálnak a Vaterázásból, de a termékre semmi szükségük. Rabolják az időm és a pénzem! Az ilyen esetekben mindig negatívval fogom jutalmazni a szórakozni vágyó felhasználót.  
Licitet nem törlök. Ne is kérd. Itt is azt tudom mondani, hogy meggondoltan és felelőséggel licitálj!
Sajnos a Foxpost szolgáltatása nem elérhető Monoron, ezért azzal nem tudom küldeni. MPL posta automata minden további nélkül, ha a csomag belefér az automata maximális befogadó méreteibe.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-04-27 21:36 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése