2020. április 25., szombat

Chipolino Milo babakocsi mózessé alakítható sport résszel - Ash 2019 - Jelenlegi ára: 69 990 Ft

2019. 12. 20-tól leadott rendelések 2020. 01. 06-án kerülnek feldolgozásra.
Megértésüket köszönjük!
Színválaszték:
#8a8988
Márka:
Chipolino
Korcsoport:
Újszülött kortól
Típus:
Babakocsi
Chipolino Milo babakocsi mózessé alakítható sport résszel
Maximális kényelmet biztosító 2019-es modell, ami egyszerre kínálja a komfortot, az üde és modern designt! A babakocsi mózes része a sport feltétből alakítható ki, és 22 kg-os súlyig használható!
INGYENESEN HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK! Chipolino márka: Az egyik legismertebb és legtöbbet választott márka a babatermékek piacán. Több évtizede dolgoznak azon, hogy a baba és a szülők is minőségi, stílusos, változatos termékeket használhassanak.
Chipolino Milo babakocsi mózessé alakítható sport résszel - Ash 2019 Kiknek ajánljuk?
Akik a praktikusságot kedvelik, hiszen a termék átalakítható feltéte gyors használatot garantál és kisebb helyen is elfér majd, mivel a mózes nem külön feltétként van jelen. Jellemzői:
Extra könnyű alumínium vázszerkezettel rendelkezik. Kis méretűre, lap alakúra csukható, így ajánljuk lakással, kisebb autóval rendelkezők számára is. Újszülött kortól 22 kg-os súlyig (kb. 5 éves korig) használható. Szimpla első kerekei bolygósíthatóak.
A babakocsi sport feltéte két egyszerű mozdulattal mózessé alakítható, ami a gyermek számára biztonságos és kényelmes, a szülőnek praktikus szempont lehet a babakocsi kiválasztása során. A babát velünk szembe és kifelé néző pozícióban is tolhatjuk, mert a vázon megfordítható az ülés. Kerekei kopásálló műanyagból készültek, amik hosszú ideig kiválóan funkcionálnak. Mózesként újszülött kortól használható, széles fekvőfelülettel. Vízszintesig dönthető a háttámlája, hiszen a babának fél éves koráig fixen vízszintes pozícióban kell elhelyezkednie a séták, alvás alatt. Lábzsákkal téliesíthető, bevásárlókosarába minden szükséges babaholmi belepakolható. Sport részének háttámlája 3 pozícióban dönthető. 5 pontos biztonsági öv óvja a babát a kiseséstől, ami puha párnákkal van ellátva. Lábtartója több fokozatban állítható. Nagy méretű kupoláján kémlelőnyílást is elhelyeztek. Ha nyáron használjuk, a kupola teljesen hátratolható, hogy a levegő kellőképpen áramoljon. A tolókar 4 magasságban állítható. Fékrendszere egy mozdulattal fixálható a biztonságos közlekedéshez.
Milo autóshordozó csatlakoztatható a vázhoz, amely külön vásárolható a babakocsihoz! A babakocsi megfelel az EN 1888 standard európai szabványnak, és 100%-ban biztonságos anyagokból készült.
Tartozékok: - kupola
- lábzsák
- bevásárlókosár
Vásárolható tartozékok: pelenkázó táska, autóshordozó, esővédő, szúnyogháló, napernyő, babakocsi játék Súly: Váz kerekekkel: 6, 7 kg Sport feltét: 4, 2 kg Méretek: Nyitott babakocsi: 73 cm X 62 cm X 103 cm Összecsukott babakocsi: 84 cm X 50 cm X 26 cm Ülés: 79 cm X 36 cm


Jelenlegi ára: 69 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-26 10:24 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése