2020. április 29., szerda

Távirányítós markoló - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eladó a képen látható távirányítós markoló. Megy előre, hátra, emeli a kanalat és 3 különböző hangot ad ki.
A távirányító vezetéke 110 cm.
3 db ceruzaelemmel működik, az elem nem tartozéka!
Gyári doboza NINCS!
Jó állapotú, keveset használt!
Jelen pillanatban a megvásárolt termékeket csak személyesen tudom átadni lakcímemen, Veresegyházon előre
egyeztetett időpontban, VAGY csak DPD Vatera futárral ( ahhoz nem kell előre nyomtatni címkét, nincs nyomtatóm) tudom megoldani a szállítást.
Foxpost teljesen kizárva, mert nekem ahhoz 25 km-t utaznom kell.
Kivételes esetekben postán maradó ajánlott levélként, ( nem szabvány, pl. magas) vagy ha lapos ( ami átfér a postai szabványkereten) a termék akkor házhozszállításos ajánlott levélként tudom feladni a kis méretű termékeket! Max 2kg-ig.
500g-ig 685FT értéknyilvánítás nélkül ajánlott levélként, 500g-2000g-ig postai csomagként éri meg jobban értéknyilvánítással 1435Ft.
Kérlek ezek tudomásulvétele alapján vásárolj és az értékelés során is tartsd ezt szem előtt!
A terméknél lévő szállítási költség (DPD futár aktuális díja) csak hozzávetőleges díj. Pontos szállítási költséget csomagolás után tudok mondani, mert függ a csomag súlyától és méretétől is. Több termék vásárlása esetén egybecsomagolás lehetséges, így az össz súly lesz a mérvadó.
DPD új szállítási költsége 2019. Augusztus 29-től: 3Kg-ig 2010Ft, 10Kg-ig 2300Ft
UTÁNVÉTTEL NEM KÜLDÖK CSOMAGOT!!
Kedves vásárlók, licitálók!
Az eladásra kínált termékek többnyire használtak, így előfordulhat, hogy kisebb karcok, foltok, apróbb sérülések lehetnek rajtuk. A feltűnően kirívó eseteket igyekszem jelezni! Amennyiben valamit nem vettem észre kérlek jelezd és keresünk mindenki számára megfelelő megoldást!
A megvásárolt termékért kérlek 3 napon belül jelentkezz! Max. 2 hét áll rendelkezésedre, hogy a megvásárolt terméket kifizesd, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítom a terméket. Nem szeretnék hetekig a pénzre várni!
Ha licitálás után megnyertél egy terméket, de van még további termék licit alatt, akkor azt bevárjuk, de erről mindenképpen szólj nekem.
Szabadidőmből és saját pénzemből a megvásárolt terméket nem szállítom házhoz!
Felesleges licitálással és vásárlással elveszed másoktól a lehetőséget és az eladónak ezzel kárt okozol! Licitet nem törlök!!!!! !
Köszönöm figyelmedet és megértésedet!
Szeretettel visszavárlak!

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2020-04-30 10:01 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése